MTS Samarbetspartners

MTS Samarbetspartners

Bärgningsverksamhet och bilskadereparationer, verksamma sedan 1955.  Jour dygnet runt och avtal med samtliga försäkringsbolag.

Vi är alltid redo att rycka ut och hjälpa dig med bilbärgning längs E45 samt E6 vid Kungälv. Alla fordon – alla problem!

Vi på Malmbärgarna i Dalarna har lång erfarenhet av bilbärgning och vägassistans. Vi finns alltid tillgängliga, dygnet runt och årets alla dagar för din skull.

Vi hjälper dig med bärgning när du är i nöd oavsett tid på dygnet i Skåne! Vid mer omfattande bärgningar kan där vara last inblandat i olyckan som i vissa fall har ett mycket högt värde. Vi utför kvalificerade restvärdes-bärgningar åt samtliga försäkringsbolag! Med hög kompetens och en rejäl vagnpark utför vi restvärdes-bärgningar i hela Sydsverige.

RAA Bärgning Sverige AB bärgar alla typer av fordon, bilar, bussar, lastbilar, mc. Har du fått bensinstopp, punktering, råkat ut för en olycka, eller bara behöver starthjälp? Vi hjälper dig få igång ditt fordon eller få det bärgat till en lämplig plats!
Verksam inom inom webbdesign, webbshopar, textbearbetning, nyhetsbrev, konsultation, effektivisering med mera.