MTS Samarbetspartners

MTS Samarbetspartners

Bärgningsverksamhet och bilskadereparationer, verksamma sedan 1955.  Jour dygnet runt och avtal med samtliga försäkringsbolag.

Vi är alltid redo att rycka ut och hjälpa dig med bilbärgning längs E45 samt E6 vid Kungälv. Alla fordon – alla problem!

Vi på Malmbärgarna i Dalarna har lång erfarenhet av bilbärgning och vägassistans. Vi finns alltid tillgängliga, dygnet runt och årets alla dagar för din skull.

Vi hjälper dig med bärgning när du är i nöd oavsett tid på dygnet i Skåne! Vid mer omfattande bärgningar kan där vara last inblandat i olyckan som i vissa fall har ett mycket högt värde. Vi utför kvalificerade restvärdes-bärgningar åt samtliga försäkringsbolag! Med hög kompetens och en rejäl vagnpark utför vi restvärdes-bärgningar i hela Sydsverige.

RAA Bärgning Sverige AB bärgar alla typer av fordon, bilar, bussar, lastbilar, mc. Har du fått bensinstopp, punktering, råkat ut för en olycka, eller bara behöver starthjälp? Vi hjälper dig få igång ditt fordon eller få det bärgat till en lämplig plats!
Verksamma inom webbdesign samt utför olika slags tjänster med drönare.
Här på Training Partner finns över 20 års erfarenhet av att ta fram utbildningskoncept till återförsäljare och generalagenter så att dom med vår hjälp kan outsourca hela sin utbildningsverksamhet.

Vi hjälper dig med vägassistans i Borlänge, Falun, Mora, Sälen, Idre och Rättvik. Vår välutbildade personal finns på plats dygnet runt för att kunna komma på plats snabbt och hjälpa dig när du behöver dem.

Söderberg & Partners vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag att fatta välgrundade beslut i frågor som påverkar deras ekonomi – och deras liv. Under Söderberg & Partners paraply ryms en mängd olika finansiella tjänster. Som exempelvis försäkrings-, tjänstepensions- och förmögenhetsrådgivning. Men även bolån, juridik, lönehantering och förmånserbjudanden.