MTS Aktuellt & Nyheter

mts aktuellt & nyheter

MTS Trucking finns nu på Facebook! Glöm inte att trycka på gillaknappen för att hänga med i de senaste uppdateringarna, nyheterna, erbjudadena, kampanjerna, försäljningarna med mera.

MTS Trucking som är ett visionärt företag i expansiv fas har uppdaterat samt utvecklat sin webbplattform för att lättare kunna synliggöra samt erbjuda befintliga och nya kunder hela sitt utbud av tjänster & service. Genom denna satsning kan vi samtidigt stärka samarbetet med våra partners runtom i landet vilket är gynnsamt för såväl MTS kunder som våra övriga kollegor i branschen.

I samband med denna satsning har vi samtidigt digitaliserat processen av våra hyreskontrakt vilket innebär att du snabbt, enkelt, effektivt och framförallt krypterat och säkert får dina kontrakt omgående via mail eller sms. Du kan alltså få tillgång till samt läsa igenom kontraktet där du står för att sedan välja om du vill signera det direkt, senare eller inte alls. När du väl signerat kontraktet får vi tillbaka det omgående. En trygghet för er – En trygghet för oss.
Det ska vara enkelt att vara kund hos MTS!
Spar däck och bränsle, gör axel mätning hos oss på MTS våra proffs Tony och Janne har lång erfarenhet av axeljustering.
MTS Axelmätning
MTS Axelmätning
MTS Axelmätning
Leverans av ny 5 axlig SKAB dubbelplansvagn från MTS i Borlänge , Specialisterna på Uthyrning och Service av Dubbelplansvagnar, Till mycket nöjda MR Logistik AB Helsingborg
Skab leverans
Skab leverans
Skab leverans
MTS Trucking INFO mars 2020